AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Toptarget wil graag naar Ajax, maar hoorde nog niets’

Josip Sutalo wordt in de media nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Ajax, alleen hoorde de speler zelf nog helemaal niets van de Amsterdammers. De mandekker van Dinamo Zagreb zou wel openstaan voor een transfer. Hier maakt het Kroatische medium ‘Jutarnji’ melding van.

Recent werd duidelijk dat Sutalo op de lijst van Ajax staat, terwijl Mislintat op Schiphol werd gespot. Het verhaal ging dat de Duitse directeur onderweg was naar Zagreb voor onderhandelingen over Sutalo. Volgens Jutarnji heeft Ajax echter nog niet aangeklopt bij de Kroatisch international zelf of bij zijn management.

Daarnaast zijn er ook andere clubs met interesse. Eerder werd de naam van onder meer Napoli genoemd. Jutarnji onthult echter ook dat Sutalo wel oren heeft naar een Ajax-transfer, als het zover komt. De 23-jarige stopper ziet Ajax als een grote club, waar hij een mooie nieuwe uitdaging aan kan gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.