AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Bayern-transfer zorgt voor grote verbazing bij Ajax’

Bayern Munchen wil een voormalig speler van Ajax halen. Volgens het medium Sky Sports Deutschland gaat het om doelman Dominik Kotarski. Hij zou een serieuze optie zijn om daar de gelederen te komen versterken.

Hij speelde van 2018 tot 2022 voor de Amsterdammers en trok daarna naar PAOK Saloniki. Met 41 optredens (achttien clean sheets) heeft hij zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Volgens journalist Florian Plettenberg heeft een afvaardiging van de Bayern-leiding een hoge dunk van Kotarski. Inmiddels zijn er interne discussies gaande over de mogelijke komst van de sluitpost. Overigens zijn er ook nog andere kanshebbers voor een eventuele transfer naar Zuid-Duitsland.

Bayern München dubt nog over de keepersposities voor het nieuwe seizoen. Manuel Neuer keert normaal gesproken weer terug bij Der Rekordmeister, waardoor de clubleiding een beslissing moet nemen over Yann Sommer en Alexander Nübel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.