AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax weigert bod van 23,3 miljoen op miskoop’

Ajax heeft een nieuw bod van Brighton op Calvin Bassey afgewezen. Hier maakt het Engelse medium ‘The Guardian’ melding van. In april deden ze al een bod van 23 miljoen euro op de mandekker, maar in de ogen van de Amsterdammers was dit niet genoeg.

Maandag kregen The Seagulls te horen dat Ajax zich nog altijd niet bedacht heeft: 23 miljoen euro is niet voldoende om de Nigeriaan weg te kapen uit Amsterdam, ook al kende Bassey bepaald geen indrukwekkend debuutseizoen in Nederland.

Afgelopen transferzomer betaalde Ajax zelf 23 miljoen voor Bassey aan Rangers FC. Brighton gaf eerst nog de voorkeur aan Chelsea-speler Levi Colwill, maar The Blues zijn niet van plan om de verdediger te laten gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.