AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax ziet Brobbey-concurrent vertrekken naar de Premier League’

Zeki Amdouni wordt niet de nieuwe aanvalsleider van Ajax. De spits van FC Basel is namelijk hard op weg naar het Engelse Burnley. Hij heeft een persoonlijk akkoord bereikt met de Premier League-promovendus en wacht nu op groen licht van zijn eigen werkgever.

Ze betalen naar verluidt achttien miljoen euro voor hem. Vincent Kompany, manager van Burnley, maakt zich volgens Zwitserse media sterk voor de komst van Amdouni. Het is de bedoeling dat er binnen enkele uren een akkoord wordt gesloten. Of dat gaat lukken, is nog onduidelijk.

Een maand geleden werd Amdouni nog gelinkt aan Ajax. De Amsterdammers zouden zijn verrichtingen op de voet volgen, net als Benfica en Eintracht Frankfurt. Van een Ajax-transfer was echter nooit sprake. Technisch directeur Sven Mislintat blijft zoeken naar een doelpuntenmaker, die kan concurreren met Brobbey.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.