AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mark van Bommel pusht Marc Overmars’

Mark van Bommel pakte afgelopen seizoen met Royal Antwerp de Belgische dubbel. Maar dat betekend niet dat de beleidsbepalers nu verder op hun lauweren kunnen rusten. De trainer wil versterkingen zien om door te kunnen groeien.

“Er moet nog wat bij. En er gaat nog wel wat gebeuren. Daar push ik ook voor bij Marc Overmars”, vertelt Van Bommel, die met zijn ploeg ook in de Champions League wil gaan overtuigen komend seizoen, aan Het Nieuwsblad.

Overmars stelde zelf onlangs nog dat Van Bommel in de achterhoede al genoeg te kiezen heeft. De trainer is minder overtuigd. “Da’s een discussie, maar ik snap hem daar wel in. Er zijn andere prioriteiten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.