AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Opnieuw een flinke deceptie voor Ajax en speler’

Edson Alvarez won gisteren met Mexico de Gold Cup. De middenvelder van Ajax is in beeld bij het Engelse West Ham United om Declan Rice op te volgen, maar er dreigt een kink in de kabel te komen. Ze hebben namelijk een alternatief voor hem gespot.

Het medium TalkSPORT weet namelijk te melden dat de Londenaren hun vizier hebben gericht op Palhinha. Rice maakte afgelopen week een recordtransfer van 122 miljoen euro naar Arsenal. Het Engelse medium stelt dat er al gesprekken gaande zijn tussen Fulham en West Ham over een mogelijke transfer van Palhinha.

Daarbij zou West Ham een bedrag van ruim 46 miljoen euro over hebben voor de middenvelder, terwijl ook Álvarez ongeveer eenzelfde bedrag moet kosten. Naar verluidt verlangt Ajax een bedrag van ongeveer 45 miljoen euro voor de Mexicaan. TalkSPORT noemt Palhinha echter als favoriet om Rice op te volgen bij West Ham.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.