AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil Josip Sutalo en twee rechtsbenige mandekkers’

Ajax hoopt op korte termijn toe te slaan voor de Kroatische mandekker Josip Sutalo. En volgens het Algemeen Dagblad heeft Sven Mislintat nog twee andere spelers op het oog.

De komst van Sutalo heeft voor de technisch directeur van Ajax de hoofdprioriteit. Naast de Kraotische international denkt Mislintat aan twee rechtsbenige centrumverdedigers. Het is niet bekend om welke namen dit gaat. Sutalo speelde in de halve finale van de Nations League met Kroatië tegen Oranje en kwam als winnaar (2-4) uit de bus.

Mislintat speurde de markt ook af voor Nederlandse opties, maar ving tweemaal bot. Sepp van den Berg werd verhuurd door Liverpool FC en komt het komende seizoen voor FSV Mainz 05 uit, terwijl Sporting Portugal geen behoefte had om Jeremiah St. Juste te verkopen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.