AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax laat het weer liggen en grijpt naast speler’

Het leek erop dat Eduard Spertsyan deze zomer een contract zou ondertekenen bij Ajax, maar volgens het medium RB Sport gaat dit niet gebeuren. Ze hebben namelijk de stekker getrokken uit de onderhandelingen en staan niet langer open voor gesprekken. Ze willen vijftien miljoen euro voor hem en geen cent minder.

Hij is een 22-jarige Armeen die al een tijdje het mooie weer maakt bij Krasnodar in Rusland. Dit seizoen staat hij al op negen goals en zes assists in zestien competitiewedstrijden. De rechtspoot ligt nog tot maar liefst 2026 vast bij Krasnodar, mede daarom wordt zijn marktwaarde op negen miljoen euro geschat en kan Krasnodar dus vragen wat het wil.

“Spertsyan wordt veel genoemd, het is een serieus target”, zei clubwatcher Mike Verweij recent nog in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf. “Of dat deze week al rond komt, weet ik niet. Er wordt wel werk van gemaakt. Ik weet wel dat Ajax eerst wil verkopen, voordat er echt grote aankopen kunnen komen. Iedereen gaat ervan uit dat Ajax honderden miljoenen op de bank heeft en dat alles kan en mag en dat er flink aan de geldbuidel gerammeld kan worden, maar dat is niet zo.” Dat blijkt dus wel uit het feit dat Ajax niet aan de vraagprijs van 15 miljoen wil voldoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.