AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Voormalig Ajax-ster mag uitkijken naar nieuw avontuur’

Ryan Gravenberch gaat Bayern Munchen mogelijk na één seizoen weer verlaten. ‘FC Hollywood’ wil namelijk meewerken aan een verhuur van de voormalig Ajax-speler.

Hier maakt het Duitse medium ‘Kicker’ melding van. Hij komt bij Bayern München amper aan spelen toe en zou op zoek willen gaan naar een club waar hij wekelijks kan spelen. Met een definitief vertrek wil Bayern München niet meewerken en dus aast Gravenberch op een verhuur.

Gravenberch speelde in zijn eerste seizoen in de Bundesliga maar 559 minuten. Ook moest hij in de laatste Champions League-duels negentig minuten op de bank plaatsnemen. Mede hierdoor miste hij het WK in Qatar met Oranje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.