AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik heb daar een andere visie op’

Dusan Tadic besloot om vrijdag zijn contract bij Ajax te laten ontbinden. Het valt de Servier zwaar maar hij denkt dat dit het beste besluit is.

De twijfels bij Tadic ontstonden deze zomer. “Ik heb er lang over nagedacht en ben toen direct naar Sven Mislintat gegaan om erover te praten. Ik heb hem verteld hoe ik erover dacht en dat ik overwoog de club te verlaten. Nu start er een nieuw project met nieuwe spelers en staf. En ik heb daar een andere visie op”, aldus de 34-jarige aanvaller.

Als aanvoerder had Tadic kunnen helpen om te bouwen aan een nieuwe succesformatie. Hij legt uit waarom hij niet voor die optie kiest. “Ik heb niet zoveel jaren meer over als speler om echt iets nieuws op te bouwen en ik denk dat dit voor beide partijen het beste is. Ik wil de club bedanken voor het begrip dat zij tonen voor mijn gevoel. Ik wil eerlijk zijn en denk dat het beter is voor mij om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Dat geldt ook voor Ajax, dat weer kan gaan bouwen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.