AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Sven Mislintat pakt vlucht naar Zagreb’ (FOTO)

Sven Mislintat lijkt op basis van een foto op Twitter werk te gaan maken van Josip Sutalo. De technisch directeur van Ajax is namelijk gespot op de luchthaven van Schiphol voor een vlucht naar Zagreb.

Een Twitteraar die zich The King noemt plaatste zondagochtend een foto waarop van een flinke afstand een figuur te zien is die inderdaad op de Duitse Ajax-directeur lijkt. De foto zou zondagochtend zijn genomen bij de gate van de vlucht naar Zagreb. Een snelle zoektocht leert dat zondag inderdaad om 09.05 uur een KLM-vlucht van Amsterdam naar de Kroatische hoofdstad is vertrokken.

Mislintat lijkt het gesprek aan te gaan met Dinamo Zagreb over Sutalo. De Telegraaf berichtte zaterdag al dat de 23-jarige centrale verdediger de topkandidaat zou zijn om het gat dat bij Ajax is ontstaan na het vertrek van Jurriën Timber te gaan dichten. Daarvoor moet Mislintat wel een flink bedrag meenemen; de Kroaten zouden inzetten op een bedrag van minimaal twintig miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.