AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax bereikt akkoord met speler van Fenerbahce’

Ajax wil uitpakken met de komst van Fenerbahce-doelman Altay Bayindir. Volgens verschillende Turkse media zou hij zo goed als rond zijn met de Amsterdammers.

Ajax zou een transfersom van vijf miljoen euro overmaken voor hem. Bij Fenerbahce is hij niet langer zeker van een basisplaats omdat de Turken Dominik Livakovic zullen aantrekken. Hij komt voor negen miljoen euro over van Dinamo Zagreb.

Hij kende vorig jaar geen prettig seizoen in Turkije, want in de eindfase heeft hij langdurig aan de kant gestaan wegens een blessure aan zijn heup. Wat de mogelijke komst van de 25-jarige doelman betekent voor Ajax-doelman Rulli, is nog onduidelijk. Onlangs waren er geruchten in de media over een mogelijk vertrek van de Argentijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.