AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Dusan Tadic verrast en heeft nieuwe club te pakken

Dusan Tadic heeft bliksemsnel een nieuwe club gevonden. De Servier liet vrijdag zijn contract ontbinden bij Ajax en gaat nu zijn handtekening zetten onder een contract bij Fenerbahce.

‘Dusan Tadic komt naar Istanbul om te onderhandelen met onze club’, schrijft Fenerbaçe op Twitter bij een foto van de Serviër in het vliegtuig. Turkse media maakten de afgelopen weken vooral melding van toenadering van Besiktas. Maar Süper Lig-rivaal Fener trekt nu aan het langste eind.

Voor de linksbuiten kan Fenerbahçe zijn vijfde buitenlandse club worden na FC Groningen, FC Twente, Southampton en Ajax. Hij gaat bij De Gele Kanaries samenspelen met onder anderen Ferdi Kadioglu, Jayden Oosterwolde, Sebastian Szymanski, Michy Batshuayi en Edin Dzeko. Ook Kroatië-doelman Dominik Livakovic tekent spoedig, meldt Fabrizio Romano. Hij komt voor negen miljoen euro over van Dinamo Zagreb.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.