AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Slecht nieuws voor Ajax en Calvin Bassey’

De kans dat Calvin Bassey deze zomer overstapt naar het Engelse Brighton is een stuk kleiner geworden. De Engelsen zijn namelijk uitgekomen bij Fiorentina-verdediger Igor.

Speler en club zouden zelfs al een akkoord hebben liggen. Het is nu aan The Seagulls om ook met Fiorentina tot overeenstemming te komen. Brighton hoopt Igor naar verluidt voor een transfersom van vijftien miljoen euro plus bonussen over te nemen van de Italiaanse club.

Mocht Igor de overstap maken naar Brighton & Hove Albion, dan lijkt de kans klein dat de Engelse club zich deze zomer nog bij Ajax meldt voor Bassey. Fabrizio Romano onthulde twee weken geleden dat de 23-jarige verdediger op de lijst staat van de Premier League-club.

Brighton zou in de winter een eerste poging hebben ondernomen om Bassey over te nemen van Ajax. Mike Verweij onthulde in de podcast Kick-off van De Telegraaf dat de Amsterdammers een bod van 23 miljoen euro afwezen voor de centrale verdediger, die ook als linksback uit de voeten kan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.