AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Slapend Ajax miste een kans voor open doel’

PSV pakte deze transferperiode al flink uit met de komst van Ricardo Pepi en Noa Lang. Voor laatstgenoemde betaalden de Eindhovenaren maar liefst vijftien miljoen euro. Ajax-watcher Mike Verweij spreekt van een gemiste kans voor de Amsterdammers.

“Het geeft wel aan dat ze bij Ajax écht aan het slapen zijn”, vertelt Verweij in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. Noa Lang, bijvoorbeeld. Hij is ter sprake gekomen, maar toen werd er gezegd: we hebben Bergwijn en Tadic al. Als je een beetje feeling had gehouden met Tadic, dan had je kunnen aanvoelen dat hij niet meer senang was bij Ajax en misschien wel weg wilde.”

Noa Lang maakte natuurlijk voor een bedrag van maximaal vijftien miljoen euro de overstap naar PSV. Verweij denkt dat Ajax dus beter had moeten inspelen op de onvrede van Tadic. “Dan had Ajax natuurlijk altijd Noa Lang moeten aantrekken. Je had een hele goede speler gehad en had voorkomen dat hij bij PSV zou hebben gespeeld.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.