AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax had donderdag een gesprek met West Ham United’

Ajax heeft donderdag een gesprek gehad met West Ham United over de transfer van Edson Alvarez. Hier maakt Voetbal International melding van. Volgens het medium willen de Engelsen echt werk van hem gaan maken en is de interesse dus concreet te noemen.

Donderdagavond ontmoetten de delegatie van West Ham United en Ajax elkaar voor het eerst, waarbij de regerend Conference League-winnaar de interesse in de Mexicaan kenbaar heeft gemaakt. Een openingsbod zou nog niet zijn gedaan, maar Ajax zou zo’n 40 tot 47 miljoen euro verlangen voor Álvarez.

Dat West Ham United nu ‘pas’ concreet is voor Álvarez, heeft te maken met Declan Rice. De speler staat nu nog onder contract bij de club, maar trekt zo goed als zeker naar Arsenal. West Ham United zou dan zo’n 122 miljoen euro mogen bijschrijven, waarvan een deel dus geïnvesteerd zou worden in de komst van Álvarez.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.