AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Die twee zijn nooit concreet in beeld geweest bij Ajax’

Sepp van den Berg en Jeremiah St. Juste zijn bij Ajax nooit serieus in beeld geweest als mogelijke versterkingen. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

Van den Berg werd plots in verband gebracht met de Amsterdammers maar trok diezelfde dag nog naar FSV Mainz. Zijn zaakwaarnemer heeft hem neergelegd bij Ajax’, begint hij zijn verhaal. ‘Toen is er onmiddellijk gezegd: deze speler is niet goed genoeg om Timber te vervangen.

Maar we hebben twee rechter centrales nodig en als er een hele lijst niet kan of wil, dan zou Van den Berg in beeld kunnen komen. Dat hij in beeld is geweest, is echt onzin. St. Juste ook niet, nee. Hij kan in beeld komen als er een hele rits afzeggingen komen. Die zijn er al geweest bij Ajax, dus ik ben benieuwd hoe dat nu gaat aflopen.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.