AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-fans kiezen gedroomde opvolger van Dusan Tadic’

Nu Dusan Tadic het zinkende schip heeft verlaten moet Ajax opzoek naar een opvolger. En in de ogen van de fans is er in ieder geval één perfecte kandidaat voor deze vacature. Ze zien Hakim Ziyech graag terugkeren op het oude nest.

Hij zag vorige week nog een transfer naar Al-Nassr in rook op zag gaan. Volgens Saudi-Arabische bronnen vanwege ‘vastgestelde knieproblemen bij zijn medische keuring’. Slechte knie of niet, Ajax-fans zouden de Marokkaan maar wat graag terug verwelkomen in Amsterdam.

Clubwatcher Mike Verweij vreest overigens dat Ziyech terughalen financieel nagenoeg onhaalbaar is. Kijk hieronder naar een aantal reacties via het medium Twitter….

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.