AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Premier League-club meldt zich officieel bij Ajax’

Het Engelse West Ham United heeft zich officieel bij Ajax gemeld voor Edson Alvarez. Hier maakt het Engelse medium ‘The Athletic’ melding van. De Amsterdammers willen hem snel verkopen zodat er ruimte ontstaat voor versterkingen.

De transfersoap rondom de Mexicaan kent al wekenlang weinig beweging. Vlak na het afgelopen seizoen leek het er sterk op dat Álvarez de overstap zou maken naar Borussia Dortmund, maar de Duitsers besloten de interesse om verschillende redenen in te trekken. Daardoor zat Ajax met de handen in het haar.

Sven Mislintat heeft intern namelijk de afspraak dat hij eerst de 45 miljoen euro moet terugverdienen die het vanwege het ontbreken van Champions League-voetbal niet binnenkrijgt, voordat hij geld mag uitgeven. Het vertrek van Álvarez leek daarbij een zekerheid te zijn, maar de Duitser weet inmiddels dat het lastig kan gaan worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.