AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Dusan Tadic verdiende bij Ajax een ongekend honorarium’

Dusan Tadic en Ajax zullen op korte termijn afscheid van elkaar nemen. Beide partijen zijn momenteel in gesprek over de afhandeling van het contract. En volgens De Telegraaf zullen de Amsterdammers hiermee een vermogen gaan besparen. De Servier verdiende namelijk een ongekend salaris.

De ochtendkrant stelt vrijdagochtend dit bedrag te weten, namelijk 6,5 miljoen euro per jaar. Het is een salaris dat flink op de begroting van Ajax drukt, waardoor Sven Mislintat er naar verluidt zo snel mogelijk vanaf wil.

Naast de salarisuitgaven schiet Ajax er weinig mee op, want met een verbintenis van nog slechts één seizoen lijkt de club niet te kunnen rekenen op een hoge transfersom. Daarnaast had de aanvoerder met zijn doelpunten en assists nog altijd een belangrijk aandeel in de prestaties. Het is daarom de vraag hoe Ajax het vertrek van de Serviër gaat opvangen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.