AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Grote irritaties binnen Ajax om Sven Mislintat’

Sven Mislintat en Maurits Hendriks staan er niet goed op bij de personeelsleden van Ajax. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van in de podcast ‘Kick Off’.

“Wie je ook spreekt binnen Ajax, ze worden helemaal gek van alle Powerpoint-presentaties van Mislintat en Hendriks.” Bovendien zou ook het feit dat MIslintat heel vaak bij trainingen meekijkt voor irritatie zorgen. “Er is een cultuurtje waarin die twee alles bepalen binnen de club, en dat is de voetballers een doorn in het oog.”

“Als je opeens Mislintat als directeur voetbalzaken op het trainingsveld ziet staan, Marc Overmars is nooit in de buurt van het veld geweest. Die stond meters verderop met een kopje koffie”, vervolgt Verweij, die merkt dat Maurice Steijn het allemaal in tegenstelling tot zijn voorganger wel prima vindt. “Dit is misschien wel de reden dat John Heitinga weggestuurd is, die had dit niet gepikt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.