AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil Spanjaard, maar club ziet deal niet zitten’

Ajax heeft nog steeds interesse in de Spaanse spits Rafa Mir. Alleen ziet zijn werkgever Sevilla een nieuwe deal met de Amsterdammers niet zitten. Dit heeft te maken met de chaotische Ocampos-deal van afgelopen zomer.

De speler zelf ziet een tijdelijke overstap naar Ajax wel zitten. Sevilla wil de spits liever verkopen, maar de Amsterdammers willen alleen een huurconstructie. Daar hebben de Spanjaarden geen trek in na de eerdere problemen met Ocampos.

Ocampos kwam als basiskracht over van Sevilla. Aanvankelijk zou hij gekocht worden, maar op het laatste moment hield de RVC van Ajax de deal tegen. Uiteindelijk bereikten de clubs toch een overeenkomst op het laatste moment.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.