AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax zet in op dit scenario om ruzie te voorkomen’

Het huwelijk tussen Ajax en Dusan Tadic zal op korte termijn tot een einde komen. De gesprekken over het ontbinden van zijn contract verlopen namelijk voorspoedig. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van.

Directeur Sven Mislintat wil een situatie zoals met Daley Blind proberen te voorkomen. Dus hij wil een regeling treffen dat de Servische aanvoerder door de voordeur kan vertrekken. Zo worden er afspraken gemaakt in het geval de Serviër na de ontbinding van zijn contract snel bij een andere club aan de slag gaat. Ajax zet in op een transfersom of bonussen.

Tadic is ontevreden over de huidige selectie van Ajax en het technische beleid dat wordt gevoerd. Waar de Serviër hoopte dat er na het teleurstellende seizoen flink zou worden geïnvesteerd in de selectie, houden de Amsterdammers de hand vooralsnog op de knip. Tot nu toe werden alleen Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic gehaald.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.