AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Massale leegloop bij Ajax komt in stroomversnelling’

Vandaag werd bekend dat Jurrien Timber definitief verkast naar Arsenal. Ajax pakt met bonussen maar liefst 45 miljoen euro voor hem. Daarnaast zal er op korte termijn afscheid worden genomen van Dusan Tadic (contractontbinding) en heeft West Ham United zich gemeld voor Edson Alvarez.

Het AD bericht hierover: “Edson Álvarez wordt waarschijnlijk de volgende basisspeler die Ajax gaat verlaten. West Ham United heeft zich inmiddels gemeld in Amsterdam voor de Mexicaanse middenvelder, die bij Conference League-winnaar is gebombardeerd tot topdoelwit om Declan Rice te vervangen.”

Álvarez (25) zag eerder deze zomer nog een transfer naar Borussia Dortmund afketsen. West Ham United bleef sindsdien wel in de race en lijkt voornemens om spoedig een openingsbod neer te leggen met de Rice-miljoenen op zak. Ajax wil zo’n veertig miljoen euro verdienen aan de verdediger annex middenvelder.

Voor Ajax is een vertrek van Álvarez bespreekbaar. “Daardoor is het nog maar de vraag of Álvarez überhaupt nog aanhaakt in de voorbereiding van Ajax”, zo refereert het AD aan zijn Gold Cup-deelname met Mexico. “Álvarez wordt in dat geval alweer de derde basisspeler die Ajax deze zomer verlaat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.