AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Voormalig Ajax-miljoenenaankoop tekent op Gran Canaria’

Daley Sinkgraven speelt de komende seizoenen in de Primera Division. Hij heeft namelijk een contract voor twee jaar getekend bij promovendus Las Palmas. Ze nemen hem transfervrij over van Bayer Leverkusen.

De club uit Gran Canaria promoveerde afgelopen seizoen naar het hoogste Spaanse niveau, nadat het tweede werd in de Segunda División. Na vijf jaar hoort de club nu weer bij de beste twintig ploegen van het land. De selectie moet nog wel wat versterkt worden om te kunnen concurreren in de hoogste afdeling. Sinkgraven moet zorgen voor een kwaliteitsimpuls. Door zijn transfervrije status was de 28-jarige Assenaar een extra interessant target.

Dinsdagmiddag maakte Las Palmas de komst van Sinkgraven bekend via de officiële kanalen. Het was al eerder duidelijk dat er een einde kwam aan zijn avontuur bij Bayer Leverkusen, na vier jaar. Sinkgraven contract liep af, terwijl hij nauwelijks meer aan bod kwam in de hoofdmacht. Zo werd het nooit een concrete vraag of de verbintenis nog verlengd zou worden. De voormalig speler van Ajax en sc Heerenveen kwam tot 78 duels voor Die Werkself, waarin hij niet tot scoren kwam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.