AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax vindt dat ze te hoog in de boom zitten’

Ajax hoopt zich deze zomer alsnog te kunnen versterken met de middenvelder Eduard Spertsyan, maar de transfer is in een impasse gekomen. Zijn werkgever FK Krasnodar lijkt namelijk teveel geld voor hem te vragen.

De Armeen kan zowel op het middenveld als op de vleugels uit de voeten. Zijn club zit echter hoger in de boom dan in eerste instantie werd gedacht. De Russische club wil meer dan negen miljoen euro voor Spertsyan, die die bekendstaat als een assistkoning in de Russische competitie. De middenvelder heeft nog een contract voor drie jaar.

‘De situatie rond Spertsyan is niet veranderd’, wordt er in Armenië geschreven. ‘Clubs die écht interesse hebben, zijn niet bereid om het benodigde geld voor hem te betalen.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.