AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Twente wil oud-Ajacied halen als nieuwe regisseur’

FC Twente wil Carel Eiting overnemen van FC Volendam. Hier maakt De Telegraaf melding van. Hij heeft een goed seizoen achter de rug en de interesse in hem is groot te noemen. Een vertrek lijkt dan ook onafwendbaar.

Hij gaf echter in het recente verleden duidelijk aan dat hij naar het buitenland wilde verkassen, waardoor FC Twente kansloos leek te zijn. Niets is echter minder waar, want naar verluidt is er door beide partijen alsnog een opening gevonden om een samenwerking op te zetten. Het management van Eiting is momenteel met FC Twente in gesprek over een meerjarig contract.

Voor de club uit Enschede is de creatieveling al een tijdlang een droomkandidaat. FC Twente moest de voorbije periode door het vertrek van Vaclav Cerny, Ramiz Zerrouki en Virgil Misidjan een aantal keer slikken, maar hoopt met het binnenhalen van Eiting de eerste stap in de opbouw van het nieuwe team te zetten.
.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.