AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Niet iedereen heeft een traject als Matthijs de Ligt’

Naci Unuvar wil zich dit seizoen laten zien. Afgelopen seizoen werd hij door Ajax verhuurd aan Trabzonspor maar een succes werd dit niet. Nu krijgt hij een kans bij FC Twente.

Hij geldt al jaren als een van de grootste talenten bij Ajax. Toch wist hij zich nog niet echt in de hoofdmacht te knokken. “Niet iedereen heeft een traject als Matthijs de Ligt”, aldus de linkspoot in gesprek met ESPN. “Dat iedereen op zijn zeventiende ready is voor de Champions League. Voor mij is het dat ik op mijn twintigste Eredivisie ga spelen bij een topclub. Ik ben trots dat ik hier mag spelen en zal altijd honderd procent geven om te laten zien wat ik in huis heb.”

De nog altijd maar twintigjarige Ünüvar kijkt uit naar het seizoen met Twente, dat al snel begint. De club uit Enschede moet namelijk aan de bak in de voorronde van de Conference League. “Ik moet met doelpunten en assists superbelangrijk zijn voor het team. En de fans vermaken, dat is eigenlijk het belangrijkste”, weet de huurling, die al sprak met trainer Joseph Oosting. “Ik ga me vooral op een vrije rol als nummer 11 richten. Maar zoals de meesten weten, kan ik ook als nummer 10 uit de voeten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.