AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax en Feyenoord strijden om zeer interessante speler’

Feyenoord en Ajax hebben dezelfde speler op het oog. Het gaat om middenvelder Arsen Zakharyan die onder contract staat bij het Russische Dinamo Moskou. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

“Zakharyan staat op de lijst voor deze zomer bij Feyenoord. Hij is een van de spelers die men overweegt en Feyenoord pusht de deal”, weet de transfergoeroe. Vorig seizoen was hij nog dicht bij een overgang naar Chelsea, maar die deal liep toen spaak.

Dat zijn contract in 2024 afloopt, geven de Rotterdammers wellicht meer kansen en hetzelfde geldt voor Ajax. Volgens Romano monitort men in Amsterdam namelijk ook de kansen op Zakharyan. Wel zal de vraagprijs dan behoorlijk naar beneden moeten ten opzichte van een jaar geleden. Toen hing er namelijk een prijskaartje van 25 miljoen euro aan Zakharyan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.