AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘PSV wil opnieuw uitpakken met komst van oud-Ajacied’

PSV heeft haar zinnen gezet op Davinson Sanchez. Hier maken zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad melding van. Hij mag vertrekken bij zijn club Tottenham Hotspur waar hij nog een contract voor een jaar heeft. Alleen is de concurrentie voor hem wel erg groot te noemen.

De connectie met de Eindhovenaren komt door nieuwbakken trainer Peter Bosz, die in zijn tijd bij Ajax nog samenwerkte met de mandekker. Bosz kende destijds met de Colombiaan in de verdediging een succesvol jaar, waarin de finale van de Europa League werd gehaald.

PSV heeft echter stevige concurrentie in de strijd om Sánchez, die bij meerdere clubs in beeld is. Zo deed Galatasaray al een bod, maar is ook een andere Turkse topclub, Fenerbahçe, geïnteresseerd. Ook het Russische Spartak Moskou wil een poging wagen om de oud-Ajacied in te lijven, terwijl ook het Spaanse Villareal op de loer ligt.

Ook om de nek van Sánchez hangt een stevig prijskaartje, die naar verluidt een bedrag van vijftien miljoen euro moet kosten. Volgens het weekblad moet PSV eerst wel een speler als Ibrahim Sangaré verkopen om de verdediger binnen te kunnen halen. PSV strikte eerder al Ricardo Pepi en Noa Lang.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.