AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax en Barcelona azen op speler van Frankfurt’

Zowel Ajax als FC Barcelona hebben dezelfde speler in het vizier. Het gaat om de Turkse aanvaller Kebir Ali Canpolat die speelt voor het Duitse Eintracht Frankfurt. Om een directe versterking zal het niet gaan, aangezien hij pas zestien jaar oud is.

Hier maakt het Duitse medium Sky Germany melding van. Bovendien zijn Internazionale, Juventus, Liverpool, Chelsea en Arsenal ook bekend met de capaciteiten van Canpolat, die namens Eintracht Onder 17 in de Bundesliga Zuid/Zuid-West goed was voor 12 goals in 17 wedstrijden het afgelopen seizoen.

Canpolat zelf zou wel oren hebben naar een transfer omdat hij ‘een gebrek aan plannen met hem’ ervaart bij Frankfurt, dat sowieso al niet bekend staat om het laten doorbreken van eigen talenten in de eerste selectie. In Amsterdam zou hij aan kunnen sluiten bij Ajax O19 of Jong Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.