AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-flop staat voor stunttransfer naar CL-finalist’

Owen Wijndal mag zich in de belangstelling heugen van de Europese grootmacht Inter Milan. Hier maakt het Italiaanse medium Calciomercato melding van.

Hij werd in de voorgaande transferzomer ook al gelinkt aan een mogelijke overgang naar de Serie A, waar destijds Juventus en Napoli de voornaamste kandidaten leken om de vleugelverdediger in te lijven. Wijndal koos echter voor een transfer naar Ajax, waar hij afgelopen seizoen geen onuitwisbare indruk wist achter te laten. De linksback, die werd gehaald van AZ, kon zich nog niet opwerken tot een onbetwiste basisspeler.

Het is de vraag of de nieuwe trainer Maurice Steijn wel een basisplek in gedachten heeft voor Wijndal, die mogelijk dat niet eens hoeft af te wachten. Volgens het Italiaanse medium wordt de linkspoot gezien als een alternatief voor Federico Dimarco, mocht Robin Gosens vertrekken bij de Nerazzurri. Inter zou ook Carlos Augusto van AC Monza op het lijstje hebben staan, maar Wijndal zou voor een goedkoper bedrag op te pikken zijn. Wel lijkt Augusto de voorkeur te hebben van Inter om Gosens op te volgen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.