AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Voormalig Ajax-rots kan voor negen miljoen transfereren’

Het Turkse Galatasaray wil uitpakken met de komst van Davinson Sanchez. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Met een bedrag van negen miljoen euro willen ze zijn éénjarige verbintenis afkopen bij Tottenham Hotspur.

Het is echter nog maar de vraag of Istanbul daadwerkelijk de nieuwe bestemming van Sánchez wordt, want naast Galatasaray zijn er nog twee of drie clubs die interesse hebben in de diensten van de centrumverdediger.

Dat de voormalig speler van Ajax de club uit Londen gaat verlaten, staat vast. Halverwege juni al, kwam naar buiten dat de Colombiaan op weg is naar de uitgang. Hij en zijn zaakwaarnemer zijn vanaf dat moment op zoek naar een nieuwe werkgever voor de speler die al sinds de zomer van 2017 onder contract staat bij Tottenham Hotspur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.