AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Inkomende Ajax-transfer in vergevorderd stadium’

Ajax lijkt zich deze zomer te willen gaan versterken met de Tsjechische mandekker Martin Vitik. Volgens transferjournalist Rudy Galetti zouden de gesprekken tussen beide partijen al in een vergevorderd stadium zitten.

Hij moet in Amsterdam de opvolger worden van Jurrien Timber, die naar Arsenal is vertrokken. De Amsterdammers zouden naar verluidt echter niet de enige geïnteresseerde club zijn. Ook de Italiaanse grootmachten Juventus en Internazionale hengelen volgens eFotbal naar de diensten van hem. Hij speelt voor Sparta Praag en zou een paar miljoen euro moeten kosten.

De multi-inzetbare verdediger moest het afgelopen seizoen onder meer het vertrek van Dávid Hancko naar Feyenoord opvangen en deed dat uitstekend. De verdediger maakte onlangs ook deel uit van de EK-selectie van Jong Tsjechië, dat ook actief was op het eindtoernooi in Georgië.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.