AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajacied moet deze zomer 45 miljoen opleveren’

Mohamed Kudus is dit seizoen één van de beste spelers van Ajax. En daarom lonkt er een mooie transfer voor hem in de zomer. Hij speelt de laatste erg goed in Amsterdam en dat is ook bij de Europese topclubs opgevallen.

Mocht er een club willen toeslaan dan willen de Amsterdammers 45 miljoen euro voor hem beuren. Hier maakt het Engelse medium The Ahtletic melding van. Er is interesse van onder meer Liverpool, Manchester United en Arsenal. Volgens Engelse bronnen ‘heeft Kudus zelf alsook zijn entourage het gevoel dat het na dit seizoen tijd is voor een volgende stap’.

Mohamed Kudus ligt nu nog tot medio 2025 vast. Eerder meldde hij nog dat contractverlenging niet uitgesloten is. “Waarom zou ik niet willen verlengen? Ik speel en ontwikkel me goed. Het gaat nu om onderhandelingen en waardering. Als de tijd rijp is, zullen we zien hoe het gaat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.