AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘KNVB maakte grote blunder bij Ajax – Feyenoord’

Volgens oud-scheidsrechter Mario van der Ende is de KNVB de fout ingegaan bij de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord van afgelopen zondag. In zijn ogen kunnen er namelijk grote vraagtekens worden gezet bij het scheidsrechtersteam.

Makkelie floot zondag andermaal de Klassieker, maar het regende kritiek op diens beslissingen. Van der Ende laat via zijn Twitter-kanaal weten: “VAR kan niet ingrijpen met betrekking tot tweede gele kaart Hartman. Bij de overtredingen van Idrissi en Kudus zeker wel.”

Volgens Van der Ende had Makkelie meerdere rode kaarten kunnen/moeten trekken, maar stelt de oud-scheidsrechter: “Niet vergeten dat VAR Dieperink als scheidsrechter wordt gecoacht door Makkelie. Van onafhankelijke VAR is dus totaal geen sprake.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.