AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ze denken bij Ajax nog favoriet te zijn als ze laatste staan’

Willem van Hanegem vindt dat Ajax morgen tegen Feyenoord niet de favoriet is. Volgens ‘De Kromme’ hebben de Amsterdammers momenteel iets te veel vertrouwen gezien het seizoensverloop. Hij denkt dan ook dat de Rotterdammers een resultaat zullen halen.

Hij spreekt over de kansen van Ajax en Feyenoord tijdens de Willem & Wessel Podcast. “Het mooiste wat je als speler kan doen, is dit soort wedstrijden spelen”, meent de oud-speler. Voor Feyenoord is het doel duidelijk. “Het doelsaldo speelt ook nog, dus je moet zorgen dat je niet verliest en je hóéft ook helemaal niet te verliezen. Bij Ajax denken ze nog dat ze favoriet zijn als ze onderaan staan.”

Feyenoord kent een slechte reeks op bezoek bij Ajax en wist al sinds 2005 niet meer in de hoofdstad te winnen. Wat Van Hanegem betreft is die data nutteloos. “Al verlies je 50 jaar achter elkaar dan kan je nu gewoon weer een keer winnen hoor. Een ding moet je nooit laten voelen, dat je angst hebt. Ga gewoon spelen, je staat niet voor jan al heel lang bovenaan dus je hoeft niet in je schulp te kruipen”, besluit Van Hanegem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.