AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

OPROEP: ‘Zorg voor een vurige sfeer in de ArenA’

Dusan Tadic kijkt uit naar het treffen met Feyenoord van aanstaande zondag. De aanvoerder van de Amsterdammers roep de fans dan ook op te zorgen voor een ‘vurige’ sfeer in de Johan Cruijff ArenA.

Hij gaat in gesprek met Ajax TV In op de aanstaande Klassieker. De aanvaller kijkt er naar uit en hoopt dat een volle Johan Cruijff ArenA achter de ploeg zal staan. “Je wilt een vurige sfeer creëren in het stadion. Daar heb je pure emoties voor nodig. Een warm hart met een kalm hoofd. Jezelf uiten. Dat is het. Je moet genieten en winnen.”

Onder voormalig trainer Alfred Schreuder verliep de samenwerking met Tadic stroef. De aanvoerder van Ajax stelt dat er onder huidig trainer Heitinga veel vooruitgang wordt geboekt. “Het gaat goed, we hebben al zeven keer gewonnen. We zijn fitter, scherper en sterker. We doen ook meer dingen voor het team. Daar ga je het resultaat van zien. Zo kan iedereen zijn individuele kwaliteiten laten zien, want we hebben alles voor het team over.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.