AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Engelse grootmacht wil Andre Onana’

Het ziet ernaar uit dat Andre Onana zich kan gaan opmaken voor een avontuur in de Premier League. Het Engelse Chelsea heeft namelijk concrete interesse in hem. Hier maakt het medium Tuttomercatoweb melding van.

De Londenaren houden rekening met een zomers afscheid van Édouard Mendy, waardoor er behoefte is aan een nieuwe doelman. Hiervoor geldt de oud-Ajacied kandidaat.

Onana staat volgens het desbetreffende medium op de radar van verschillende clubs uit de Engelse Premier League. Daarbij geldt Chelsea, dat contact heeft opgenomen met Inter, momenteel als topkandidaat. Over een eventuele transfersom is nog niets bekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.