AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

DE KLASSIEKER: Livestream Ajax – Feyenoord

Livestream Ajax Feyenoord | Zondag staat de absolute kraker tussen Ajax en Feyenoord weer op het programma. De Amsterdammers moeten winnen om de nieuwe leider te worden in de competitie. Feyenoord daarentegen zal vol vertrouwen hebben in een goed resultaat. Midweeks werd er namelijk met 7-1 gewonnen van Shakthar Donetsk.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een weergaloze actie. Mocht AJAX of FEYENOORD deze wedstrijd winnen dan kun je maar liefst 100X je inzet terugpakken! Je hoeft alleen je favoriet te kiezen! De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal honderd euro winst kan pakken! Klik nu hier om je in te registreren en te profiteren.

Helaas biedt Unibet.nl van deze wedstrijd geen stream aan maar hier hebben we er één voor je gevonden (Indien beschikbaar)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.