AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

OPSTELLING BEKEND! Schreuder kiest voor Kudus in plaats van Brobbey

De opstelling is bekend van Ajax dat vanavond speelt in de Champions League tegen Rangers FC. En trainer Alfred Schreuder heeft gekozen voor een verrassing. Mohamed Kudus staat namelijk in de basis en dit gaat ten koste van Brian Brobbey.

Opmerkelijk genoeg leek Kudus in de laatste dagen voor het sluiten van de transfermarkt nog aan te sturen op een transfer naar Everton. Daar stak Ajax echter een stokje voor, ook al omdat de Amsterdammers al veel spelers zagen vertrekken afgelopen zomer. Schreuder bracht Kudus afgelopen zondag ook al in tegen SC Cambuur, wat wellicht een voorbode was voor de wedstrijd tegen Rangers FC.

De middenvelder scoorde bij zijn invalbeurt en mag nu vanaf de aftrap starten. Dusan Tadic en Steven Bergwijn bezetten zoals verwacht de vleugels. Op het middenveld keert Kenneth Taylor weer terug, die de plek inneemt van Davy Klaassen. In de achterhoede zijn geen wijzigingen, waar Calvin Bassey centraal achterin speelt. Voor de centrumverdediger is het een weerzien met zijn oude club. Er wordt om 18:45 uur afgetrapt in de Johan Cruyff Arena.

Opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Álvarez, Taylor, Berghuis; Tadic, Kudus, Bergwijn.

Opstelling Rangers: McLaughlin; Tavernier, Goldson, Sands, Barisic; Kamara, Lundstram; Tillman, Wright, Kent; Colak

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.