AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Voormalig Ajax-spits: ‘Spelen in de Europa League is als een droom’

Feyenoord begint morgen in de Europa League met een uitwedstrijd tegen Lazio Roma. En de van Ajax overgekomen Danilo kijkt uit naar deze wedstrijd. De Braziliaan heeft goede hoop op een puike afloop.

Danilo zegt op de clubkanalen van Feyenoord niet te kunnen wachten op de confrontatie met Lazio. “Spelen in de Europa League is waar je als jongetje van droomt. Het is een grote wedstrijd voor ons allemaal, we zijn enthousiast over de kans om ons te laten zien op dit niveau. Bovendien heb ik plannen om in Italië te trouwen, maar daar ben ik nu niet mee bezig. Alleen de wedstrijd telt op dit moment. Het is jammer dat we geen supporters mee hebben, je wil je doelpunten toch met hen vieren.”

De aanvaller hoopt net als in de Eredivisie ook Feyenoord met doelpunten te kunnen helpen in de Europa League. “Vijf doelpunten in vijf wedstrijden is het beste begin voor een spits. Natuurlijk voelde ik aan het begin van het seizoen de druk, maar die dingen gebeuren voor een reden. Ik kan trots op mezelf zijn dat ik de ploeg kan helpen met doelpunten. Nu wacht ik er nog op dat ik een keer scoor in De Kuip, dat moet een geweldig gevoel zijn. Maar nu heb ik natuurlijk zin in deze uitwedstrijd.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.