AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Dusan Tadic: ‘Vreemd om je onveilig te voelen in eigen stad’

Dusan Tadic kwam laatst in het nieuws met een overval op zijn persoon. Hij werd staande gehouden vlakbij zijn huis. Twee mannen hadden het gemunt op zijn horloge. De aanvoerder van Ajax raakte hierbij lichtgewond.

In de nacht van 27 op 28 juli werd Tadic bij zijn huis opgewacht door twee gewapende mannen. De Serviër sloeg op de vlucht, al kwam het tot een aanvaring met de overvallers. Tadic wist het vizier van de helm van een van beide mannen open te doen, waarna hij hem een tik verkocht. Hierbij raakte zijn hand licht gewond. “Ik heb het incident achter me gelaten”, zegt Tadic tegenover Het Parool.

“Maar het geeft wel een vreemd gevoel: dat je onveilig bent in je eigen stad”, vervolgt hij. De aanvaller erkent dat de overval wel zijn sporen nalaat. “Je wilt niet steeds om je heen kijken op straat, maar dat doe je toch. Voor mijn vrouw en kinderen is dat ook niet prettig, dat zit nog meer in mijn hoofd.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.