AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wisselt het middenveld vanavond tegen Rangers FC’

Vanavond speelt Ajax haar eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Rangers FC. En de verwachting is dat trainer Alfred Schreuder zijn elftal op één plek zal wijzigen. De oefenmeester vertelde dinsdag op de persconferentie al dat de invulling van het middenveld het grootste vraagteken vormde.

Het Algemeen Dagblad stelt dat Kenneth Taylor weer terugkeert in de basisopstelling. De talentvolle middenvelder moest tegen SC Cambuur nog plaatsnemen op de bank. De terugkeer van Taylor gaat ten koste van Davy Klaassen, die tegen de Friezen nog aan de aftrap mocht verschijnen. Naast Taylor kiest Schreuder voor Edson Álvarez en Steven Berghuis.

Schreuder vertelde afgelopen weekend nog iedereen zoveel mogelijk nodig te hebben en vindt het daardoor noodzakelijk dat veel spelers aan spelen toekomen. “Taylor heeft al heel veel gespeeld, veel meer dan in de afgelopen jaren. En ik vind ook dat Klaassen moet spelen, want we hebben iedereen nodig zometeen.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.