AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

GEBLOKKEERD! ‘Ook vijftien miljoen euro is de RVC te gortig voor Ocampos’

Lucas Ocampos leek naar Ajax te vertrekken maar de overgang is nu zeer onzeker te noemen. De transfersom van de twintig miljoen euro zou de RvC van Ajax te duur vinden en ook een som van vijftien miljoen euro is te veel. Dit weet De Telegraaf te melden.

De commissarissen stemmen ook niet in met een transfersom van vijftien miljoen euro en willen volgens De Telegraaf alleen akkoord gaan met een huurdeal. Sevilla moet ruimte maken in de financiële huishoudingom de transfer van Andnan Januzaj af te kunnen ronden. Het is echter nog niet bekend of Sevilla of Ocampos open staat voor een tijdelijk verhuur.

Bij Sevilla is men ondertussen woest op de handelswijze van Ajax, dat veel weg heeft van amateurisme. Ajax bereikte dinsdag al een akkoord met Sevilla over een bedrag van twintig miljoen euro en zou op hoofdlijnen ook al akkoord zijn met Ocampos. De RvC vond het totaalpakket echter veel te gortig en floot het technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar terug. Doordat de RvC nogmaals een transfer heeft afgewezen is het nog maar de vraag of Ocampos naar Amsterdam komt. Inmiddels zou er ook weer contact opgenomen zijn met Hakim Ziyech om te spreken over een transfer. Maar ook dat lijkt een ingewikkeld dossier, gezien Chelsea en Ziyech ook inzetten op een permanente transfer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.