AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

DOORBRAAK! ‘Ajax huurt Ocampos voor vier miljoen euro’

Er is een doorbraak in de onderhandelingen tussen Ajax en Sevilla over aanvaller Lucas Ocampos. Hier maken de diverse Argentijnse media melding van. De Amsterdammers huren hem eerst seizoen en nemen hem daarna over van de Spanjaarden.

Canal de Deportes maakt melding van een doorbraak, waarbij Ocampos dus op uitleenbasis naar onze hoofdstad zou vertrekken. Er wordt gerept van een huursom van vier miljoen euro én een optie tot koop ter waarde van zestien miljoen.

De Telegraaf schreef in een eerder stadium over de gang van zaken rond de 28-jarige Argentijn: “Bij Sevilla is men woest op Ajax dat men beticht van amateurisme. Maandag zette algemeen directeur Edwin van der Sar de seinen op groen voor de spraakmakende transfer van de Argentijns international, waarna technisch manager Gerry Hamstra en diens rechterhand Klaas-Jan Huntelaar de deal afmaakten.” Totdat de RvC hier dus een stokje voor stak, met alle gevolgen (blinde paniek bijvoorbeeld en een telefoontje in de richting van Hakim Ziyech) van dien.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.