AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Na Antony opnieuw een werkweigeraar bij Ajax’

In navolging van Antony heeft nu ook Mohamed Kudus zijn kont in de krib gegooid. Hij neigt naar werkweigering als zijn transfer naar Everton niet rond komt. De 22-jarige middenvelder is zelf al rond met Everton, maar Ajax weigert mee te werken.

“Bij Rondo gaf Alfred Schreuder maandagavond aan teleurgesteld te zijn in de clubleiding, omdat Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar accepteerden dat Antony niet trainde. Precies waar Schreuder bang voor was, gebeurt nu. Andere spelers denken dat staken de manier is om een vertrek te forceren”, schrijft De Telegraaf.

“Eerder al stond Lisandro Martinez in de Johan Cruijff ArenA al neus aan neus met Hamstra om zijn transfer naar Manchester United te laten slagen. Hamstra kreeg van Martinez te horen dat hij ’fucking nobody’ is en daar alleen zit vanwege het gedwongen vertrek van Marc Overmars. Enkele dagen later was de deal rond. Kudus hoopt – waarschijnlijk vergeefs – nu ook dat muiten helpt”, aldus de krant tot slot.

Kudus, die op 45 wedstrijden voor Ajax staat en nog drie jaar vastligt, kwam in juli 2020 nog voor zo’n negen miljoen euro overkwam van FC Nordsjaelland uit Denemarken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.