AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

JACKPOT! ‘Ajax pakt zelfs meer dan honderd miljoen voor Antony’

De transfrer van Antony naar Manchester United wordt in de komende dagen definitief afgerond. De Engelse gevallen club betaalt maar liefst 102 miljoen euro aan Ajax voor de vleugelflitser. Een absoluut record in de Eredivisie.

Valentijn Driessen schrijft vandaag in zijn column in De Telegraaf: “Het is trouwens terecht dat Antony lacht om de sportieve suggestie vanuit Nederland dat hij bij Ajax meer kans maakt op het WK dan bij Manchester United. Omdat Ajax in de Champions League speelt en United in de Europa League.”

“Met het oog op het WK is de Premier League en de aanwezigheid van Ten Hag bij United een groot voordeel”, vervolgt de columnist. “Antony maakt gegarandeerd speelminuten in een topcompetitie. De combinatie Premier League-Manchester United weegt voor bondscoach Tite van Brazilië veel zwaarder dan Eredivisie-Champions League-Ajax. De Engelse combinatie geeft Antony ook een streepje voor op zijn concurrenten bij het Braziliaanse elftal.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.