AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

ZILVERVLOOT! ‘Ajax bereikt principeakkoord met United over deze transfersom’

Ajax en Manchester United hebben een principeakkoord bereikt over de transfer van Antony. De Engelse gevallen club legt een transfersom van 100 miljoen euro neer voor de Braziliaans international. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Eerder op de dag werd al duidelijk dat Ajax Antony aan Manchester United verkoopt, maar nu is het echt helemaal rond. Het zou gaan om een vaste transfersom van 95 miljoen euro en vijf miljoen euro aan bonussen. Antony tekent in Engeland voor vijf jaar met een optie op een zesde jaar. De transfer wordt volgende week bekendgemaakt.

Ajax is op zoek naar een vervanger voor Antony, maar Hakim Ziyech lijkt dat niet te zijn. Gianluca Di Marzio meldde dat de Marokkaan hard op weg is naar Amsterdam, maar dat wordt door betrokkenen stellig ontkend. Ajax gaat voor iemand anders.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.