AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax brengt bod uit op 21-jarige Ersin Destanoglu’

Ajax zou een bod hebben uitgebracht op de 21-jarige Turkse doelman Ersin Destanoglu.Hier maakt de journalist Ronald Morgan melding van. Hij is al een aantal jaar de vaste nummer één van Besiktas.

Over de hoogte van de aanbieding is niets bekend, maar de onderhandelingen zouden reeds gaande zijn. Het Twitter-account Gerjan Hamstelaar zegt dat dit verhaal ‘klopt’. Wel zou Ajax ook nog andere opties aan het bestuderen zijn. Het zou gaan om Mark Flekken (SC Freiburg) en Odysseas Vlachodimos (Benfica), die al eerder in verband werden gebracht met een overstap.

Ajax beschikt met Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter al over drie doelmannen. De eerste twee zijn echter al op leeftijd, waar de jongste van het stel eerder dit seizoen een aantal flaters beging. Om die reden lijkt Ajax nu alsnog door te pakken.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.